Услови и услови

КУПИ

Вовед

Овие стандардни правила и услови за веб-страница напишани на оваа веб-страница ќе управуваат со вашето користење на нашата веб-страница.

Овие Услови ќе се применуваат целосно и ќе влијаат на вашата употреба на оваа веб-страница. Користејќи ја оваа веб-страница, се согласивте да ги прифатите сите правила и услови напишани овде. Не смеете да ја користите оваа веб-страница ако не се согласувате со која било од овие Стандардни услови и услови. 

Ограничувања

Специфично сте ограничени на сите следниве работи:

  • објавување на кој било материјал на веб-страница во кој било друг медиум;
  • продажба, субвенционирање и / или на друг начин комерцијализирање на кој било материјал на веб-страница;
  • јавно изведување и / или прикажување на каков било материјал на веб-страница;
  • користење на оваа веб-страница на кој било начин што е или може да биде штетна за оваа веб-страница;
  • користење на оваа веб-страница на кој било начин што влијае на пристапот на корисникот до оваа веб-страница;
  • користењето на оваа веб-страница спротивно на важечките закони и прописи, или на кој било начин може да предизвика штета на веб-страницата или на кое било лице или деловен субјект;
  • вклучување во какво било рударство на податоци, собирање податоци, вадење податоци или каква било друга слична активност во врска со оваа веб-страница;
  • користејќи ја оваа веб-страница за да се вклучите во какво било рекламирање или маркетинг.

Вашата содржина

Во овие стандардни правила и услови на веб-страница, „ваша содржина“ значи секој аудио, видео текст, слики или друг материјал што ќе изберете да го прикажете на оваа веб-страница. 

Вашата приватност

Прочитајте ја Политиката за приватност.

Издржливост

Доколку се утврди дека било која одредба од овие Услови е невалидна според кој било применлив закон, таквите одредби ќе се избришат без да влијаат на останатите одредби овде.

Владејачко право и надлежност

Овие Услови ќе бидат управувани и толкувани во согласност со законите на државата наша и вие поднесувате до неексклузивната јурисдикција на државните и федералните судови лоцирани во нас за решавање на какви било спорови.

Барај e-butik.mk

Најава

Креирајте сметка

Вашите лични податоци ќе се користат за поддршка на вашето искуство на целата оваа веб-страница, за управување со пристапот до вашата сметка и за други цели опишани во нашата политика за приватност.

Обновување на лозинка

Ја изгубивте вашата лозинка? Внесете го вашето корисничко име или адреса за е-пошта. Ќе добиете врска за создавање нова лозинка преку е-пошта.

ШОПИНГ КОШНИЦА (0)