Вовед

Овие стандардни одредби и услови за веб-страница напишани на оваа веб-страница ќе управуваат со вашата употреба на нашата веб-страница.

Овие Услови ќе бидат целосно применети и ќе влијаат на вашата употреба на оваа веб-страница. Со користење на оваа веб-страница, вие се согласивте да ги прифатите сите одредби и услови напишани овде. Не смеете да ја користите оваа веб-локација ако не се согласувате со некој од овие Стандардни одредби и услови на веб-страницата.

Ограничувања

Специфично сте ограничени од сето следново:

објавување на кој било материјал од веб-страницата во кој било друг медиум;
продажба, подлиценцирање и/или на друг начин комерцијализирање на кој било материјал од веб-страницата;
јавно изведување и/или прикажување на кој било материјал од веб-страницата;
користење на оваа веб-страница на кој било начин што е или може да биде штетен за оваа веб-страница;
користење на оваа веб-страница на кој било начин што влијае на пристапот на корисниците до оваа веб-локација;
користењето на оваа веб-локација спротивно на важечките закони и прописи или на кој било начин може да предизвика штета на веб-страницата или на кое било лице или деловен субјект;
ангажирање во било какво ископување податоци, собирање податоци, вадење податоци или која било друга слична активност во врска со оваа веб-страница;
користење на оваа веб-страница за да се вклучите во какво било рекламирање или маркетинг.
Вашата содржина

Во овие Стандардни одредби и услови на веб-локацијата, „Ваша содржина“ значи секој аудио, видео текст, слики или друг материјал што ќе изберете да го прикажете на оваа веб-локација.

Вашата приватност

Ве молиме прочитајте ја Политиката за приватност.

Раздвојливост

Доколку се утврди дека некоја одредба од овие Услови е неважечка според кој било применлив закон, таквите одредби ќе бидат избришани без да влијае на преостанатите одредби овде.

Владејачко право и јурисдикција

Овие Услови ќе бидат регулирани и толкувани во согласност со законите на нашата држава, а вие се подложувате на неексклузивната јурисдикција на државните и федералните судови лоцирани во нас за решавање на какви било спорови.

ВРВ

Кошничка 0

Login

Create an account

Вашите лични податоци ќе се користат за поддршка на вашето искуство низ оваа веб-локација, за управување со пристапот до вашата сметка и за други цели опишани во нашата privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.